Post by staterpanmiso on Feb 28, 2022 8:31:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fantasy Life Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fantasy Life Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Fantasy Life Online 2022 version ▞▞▞
Igra se še naprej zruši, ko sem znova prenesel in ponastavil telefon, izpolnjene so vse zahteve.
Fantasy Life Online Rollespill uwj
Potrebujem razlago. Zakaj vsi moji protivirusni programi pravijo, da je to zlonamerna programska oprema? resno?
Imam mačja ušesa
Originalni strežnik DEAD GAME JP se je zaprl 15. decembra 2021, zato je Boltrend kupil to igro s poceni naslovom IP. Porabite svoj denar pametno, saj ta igra ne bo prejela nobene nove posodobitve pred prvotnim strežnikom JP, zabavajte se do konca. Dobra igra, vendar je mrtva pred kosilom na zahodu.
Igranje je izjemno zabavno. Ogromen odklon so noro visoke cene za "plačane" diamante, ki se zdi, da stane vsak poziv ali dogodek. Dobiš brezplačne diamante, a na splošno, kot pri vsaki igri gacha, pridejo vanj, ko dobiš začetne stvari. Paketi so predragi, plačani diamanti tudi, njihov "bonus" pri prvem doplačilu v vsakem cenovnem razredu pa je, da vam da enako količino brezplačnih draguljev, zaradi česar se zdi veliko bolj vreden, kot je. Ta igra je namenjena kitom, ne povprečnemu igralcu brezplačnega igranja. Če bi znižali cene draguljev in/ali pozivov za 50 do 75 %, bi ta igra zlahka dobila 5 zvezdic.
Igra se kar naprej zruši!! Kot oboževalec originalne igre 3DS sem bil navdušen nad igranjem spletne mobilne aplikacije, vendar ne morem, ker se igra nenehno zruši, ko poskuša naložiti mojo vas. Poleg tega sem že imel prejšnjo vas, ki je bila povezana z mojim računom Nintendo, vendar do te vasi ne morem več dostopati. Razočaran nad razvojem te igre.Moj telefon je S21 in imam odlično internetno povezavo, tako da ne razumem, zakaj se igra ne naloži.
Dati 5 zvezdic je prav tako slabo kot dati 1 zvezdico. Če igre še niste igrali, je ne pregledujte...
To igro bom igral, preden se je globalni strežnik zavedal, in ta igra je dobra
Ima veliko možnosti, toda težava s povezavo je bila tako dražeča, le popravite jo, prosim
Res mi je všeč, vendar teče kot smeti. Redne zrušitve, naslovni zaslon se naloži dvakrat ob vsakem vklopu in se zruši vsakič, ko predolgo pustite telefon sam. Preveč sitnosti za zabavo, ki je tam.
Všeč mi je bila različica DS, zanjo sem kupil dlc, priznam, da je nisem dokončal 100 %, a mi je bila všeč vsaka sekunda, nobene mletje ni bilo preveč, nič se mi ni zdelo nepošteno, kar se spomnim, in moram reči, da je bila kar dobro prenesena na telefon! Na telefonu se rahlo segreje, nič neznosno vroče tudi po več urah igranja. Edini očitek je, da upam, da ni omejene količine draguljev, ki bi jih lahko zaslužili, če ste naredili vse zgodbe za različna življenja ali kako daleč se bodo ti dragulji dejansko raztegnili.
Ja igranje je bilo dobro, toliko vsebine je treba narediti, stopnja gacha se mi zdi v redu, da ni preveč težko dobiti 5 zvezdic, tudi vi niste plačali, ampak preveč nalagalnega zaslona.
Služba za stranke se hitro odzove in odpravi težave ob zagonu igre. To igro sem igral približno en dan in obupal, ker to preprosto ni moj stil. Zbiranje je precej preprosto in boj je bil izjemno enostaven na nizki ravni (mislim, da mi je bil všeč 23 lvl ali kaj podobnega). Razen tega, da me osebno ne zanima, igra še veliko dela. Zagotovo je veliko zgodb in videti je bilo, kot da ste prav tako izdelali. Tudi nekaj igranja tipa mestnega upravljanja. Polirani sistemi so vsi delovali zelo dobro.
Igra se zruši in se sploh ne naloži. Takoj popravi. Uporabljam Galaxy S21 Ultra, zato vem, da ni kriv moj telefon.
Človek, zagotovo obožujem simulator nalaganja zaslona. Včasih se zaslon za nalaganje niti ne naloži. Ko pa končno pridem skozi nalagalni zaslon, je to dobra igra in se mi zdi, kot da bi igral Fantasy Life s sistemom gacha. Upajmo, da bo težava z nalagalnimi zasloni slej ko prej odpravljena.
Mm, potrebujem drug način, da pridobiš lik in opremo, vendar me zanima, ali je ponovitev dogodka stvar?
Fantasy Life Online Jocuri de rol otr
Suspects: Mystery Mansion Акционе ndk
Nisem prepričan, kaj sem pričakoval, ampak to je igra gotcha s Stamina. Tako deluje trg telefonskih iger ... samo želim si, da bi vrnitev enega mojih najbolj priljubljenih IP-jev tako vlekla skozi umazanijo. Če ste kit ali nimate kaj boljšega za početi, se morda izplača, vendar se je zelo splačalo zmagati in nič podobnega originalni igri.
Precej super. Brez nasilnih oglasov. Cenovno ugodna vsebina v aplikaciji, če vas zanimajo takšne stvari. Obožujem to. Vse moje druge igre so zdaj zanič.
Fantasy Life Online Рольові engg
Še naprej prikazuje napako omrežne povezave, čeprav sem povezan z našim Wi-Fi-jem. Sinoči je dobro delalo.
Preveč dogodkov zlagajo drug na drugega. Izven igre si ne morete niti dihati, ne da bi zaostajali za njihovim tempom dogodka. Uporabniški vmesnik menija ni bil dobro zasnovan. Obstajajo bližnjice, ki se jih naučite po dovolj vadbe, vendar večini igralcev niso očitne. Sicer pa je verjetno zelo zabavno? Veliko mletja, če vam je všeč.
Uredi: NE PRENOSITE TE IGRE! Preklete omejitve char, v tem je toliko slabega. Težave s strežnikom, ki jih imajo v bistvu VSI, ne glede na napravo, so največje. O tem sem govoril v svojem prvotnem pregledu. Rekli so "pošlji vstopnico", kot da bi šlo za problem, ki je prizadel le majhen #, namesto epidemije, ki so jo sami ustvarili. Poslal sem vstopnico za drugačno, veliko lažje odpravljivo težavo, na katero sem naletel in so mi rekli, da je "to je nastavitev igre". Ničelna podpora za pokvarjeno igro
Dovolil sem dostop do svojega prostora za shranjevanje ali karkoli drugega in igra se ne bo zagnala.... se naloži približno 2 milisekundi, nato pa se samo izklopi na domačem zaslonu telefona
Ne morem niti mimo prvega zaslona za nalaganje, preden se zruši. Obrnil se na podporo za stranke. Nisem še slišal. Uredi. Igra zdaj deluje.
Fantasy Life Online Juegos de rol ffro
Prvi in bo vedno grozen ideal in vsi sovražijo je dva uporaba draguljev gotovino in negotovinsko močno omejuje sposobnost uživanja. Lastnik sem naslova 3ds in užival sem. Glede tega nisem tako prepričan.
Nadaljuj z dobrim delom. Še vedno je polna napak, vendar je pomembno, da je ta igra tako radodarna do nas F2P igralca. Vso srečo vsem vaši ekipi. Več pozitivne prihodnosti.
Tako vesel, da je to končno lokalizirano in tukaj na zahodu! Tako velik oboževalec Fantasy Life (in iger Level-5 na splošno). To je vse, kar sem upal, da bo. Zabava in čar izvirnega Fantasy Life, vendar v izkušnji mobilnih iger. Socialne lastnosti so odlične. Zgodba je zabavna in spominja na izvirno Fantasy Life. Obstajajo mikrotransakcije, vendar je to igra gacha. Do zdaj nisem čutil potrebe po nakupu ničesar zunaj, da bi podprl igro. Mora igrati za ljubitelje FL in jrpgs!
No, bil sem navdušen nad igranjem te igre, a ko jo odprem in dobim obvestilo Dobrodošli v Fantasy Life, kliknem v redu, vendar se kar naprej pojavlja.
Bil sem navdušen nad igranjem te igre, saj sem bil navdušen igralec skupaj s svojimi najboljšimi prijatelji, ko je bila igra 3ds. Na splošno mi je všeč, vendar si želim, da bi lahko preskočili nekatere vidike, na primer, ko nekaj izdelujete kot kateri koli proizvajalec. morda je mogoče funkcijo odkleniti po številnih vrhunskih/končnih izdelavah. polnjenje je tudi predrago za premalo. Menim, da bi bilo več ljudi pripravljenih unovčiti, če bi bili cenejši ali če bi bilo diamantov, ki jih dobite, več. upam, da bo ta igra uspevala!
Spominja na istoimensko 3ds igro. Zelo sem užival v igranju v 3ds, vendar me nekaj v tej igri ne prepričuje dovolj, da bi užival v tem ...
Dobra igra, vendar je nalaganje v tej igri moteče, prosim, popravite to, naredite nalaganje nalog, naložite se vedno nalaganje
Je zelo podoben originalu, vendar manjka nekaj bitov, zaradi katerih sem original igral 100 ur.. Še vedno je bolje kot 90 % tega, kar je tam zunaj
Vse p2w!!! Vsak dogodek, vsaka stvar na zaslonu je za ogromnim zidom denarja! Vsak dosežek vas nagradi z 1-2 dragulji, medtem ko potrebujete 600 za priklic lika in 350 za priklic orožja! Cene so smešno nizke in draguljev je skoraj nemogoče shraniti! 1-2 dragulja za pridobitev 30 različnih orožij! To je smešno neumno!
Poleg neverjetnega. Všeč mi je bila igra DS in sem jo vedno želel igrati znova. To je enako dobro!
Veliko pufranja pred dialogi je naredilo igro dolgočasno asf. Po križarski vojni ne morete doseči popolnega rezultata, ker so po porazu šefa drugi sovražniki imuni na napade in za popoln rezultat morate odstraniti vse pošasti? duh. Nobenega drugega načina za nadgradnjo znakov razen priklica, razvijalcev za grabljenje denarja. Izguba časa ne prenašajte. Poskusite izbrisati moj komentar in vas bom prijavil neposredno Googlu.
Kakšna neverjetna igra. Všeč mi je bilo v 3ds in to je tako kot različica 3ds, vendar z več vsebine. Super zabavno. Vesel sem, da je končno prišlo na zahod. Upam, da bom v prihodnosti videl več fantazijskih življenjskih stvari. Mogoče na stikalu?
prosim za pomoč, vedno nazaj na domači naslov po temnici... prosim popravi
Zaenkrat odlična igra, vendar me vedno znova vržejo iz igre vsakič, ko opravim nalogo Twilight Beast. Začel sem misliti, da ne morem opraviti 4. poglavja