Post by staterpanmiso on Feb 28, 2022 8:37:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DOOM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DOOM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αύξηση όλων των hack ▞▞▞
▞▞▞ DOOM 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει να το παίζω σε υπολογιστή καλύτερα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα συνηθίσω ποτέ να παίζω ένα FPS σε ένα τηλέφωνο.
Ο μόνος λόγος που παίρνει 2 αστέρια είναι επειδή το Doom του. Δεν υπάρχει λόγος ένα παιχνίδι του 1993 να έχει DRM. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος τα χειριστήρια να είναι τόσο ξεκαρδιστικά κακά, χωρίς ευελιξία για άλλες εισόδους, όπως ένας ελεγκτής. Ειλικρινά θα προτιμούσα να πληρώσω 4,99 $ για μια δωρεάν θύρα πηγής.
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά τι συμβαίνει με τη σκουπίδια; Ήλπιζα για τη μουσική που υπήρχε στην έκδοση ps1.
Η Bethesda παρακαλώ, διορθώστε τη σύνδεση στο λογαριασμό, δεν θα λειτουργήσει για μένα μέχρι τότε, βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι ως l
Είναι Doom, άρα τι να μην αγαπάς. Τα χειριστήρια της οθόνης αφής σχεδόν πάντα είναι χάλια, αλλά αυτά θα έπρεπε να έχουν λάβει περισσότερη υπόδειξη από τις εκδόσεις του εξομοιωτή. Και τα χειριστήρια (και τα γραφικά όπως τα κρανία μενού) σε ένα chromebook δεν λειτουργούν καθόλου σωστά, είναι σαν να ξέχασαν ότι υπάρχουν αυτές οι συσκευές με την πρόσφατη ενημέρωση. Αυτό είναι περίεργο, καθώς τα παιχνίδια έρχονται με πρόσφατα chromebook ακόμη. Χρειάζεστε προσαρμογή πληκτρολογίου όπως στον υπολογιστή. Αλλά ούτως ή άλλως, μια ακόμη έκδοση για προσθήκη στη συλλογή μου που εκτείνεται μέχρι τις δισκέτες.
Καλό remaster, εξαιρετικό για χρήστες chromebook. Διαθέτει υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού, καλά γραφικά
Its Doom... αλλά γιατί στο Carmack and Romeros το όνομα είναι αυτό 400mb;! Bethesda, pls. να σταματήσει.
Τα χειριστήρια είναι σχεδόν άχρηστα μερικές φορές, προσθέστε υποστήριξη ελεγκτή.
DOOM ایکشن cpeh
Στερεό ξεκίνημα, χωρίς «σωστή» υποστήριξη Samsung Dex. Δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσουν τα χειριστήρια του πληκτρολογίου. Θα επαναγοράσω εάν τα βέλη, jl(ijkl), ad(wasd) ή άλλη προσαρμογή είναι δυνατή μέσω της εισαγωγής πληκτρολογίου ή ποντικιού για περιστροφή (στροφή). Λειτουργεί αρκετά καλά αν κάνετε μόνο οθόνη αφής, αλλά ο φαινομενικά αποτυχημένος έλεγχος kb&mouse όταν όλα τα άλλα λειτουργούν κυρίως και σωστά είναι μια αγορά χωρίς αγορά. -ναι, είχα σκοπό να το παίξω μόνο μέσω του "Samsung Dex"
Τα χειριστήρια στην οθόνη είναι τρομερά. Καθιστά αδύνατη την κίνηση και τη βολή ταυτόχρονα. Διαφορετικά, μοιάζει με το πρωτότυπο.
DOOM Action cjjs
Απαιτεί λογαριασμό, αλλά δεν στέλνει ποτέ το email επαλήθευσης! Γιούχα!!!!! Galaxy S10 που δεν μπορεί να παίξει
Έτσι, αφαίρεσα ένα αστέρι. Τα χειριστήρια είναι πραγματικά πολύ άσχημα. Δεν υπάρχουν επιλογές για στοιχεία ελέγχου, απεγκατάσταση μέχρι να ενημερωθούν. Μου αρέσει τόσο πολύ το doom, αλλά αρνούμαι να δώσω σε αυτό το λιμάνι μια μέση βαθμολογία. Το Doom που εγκατέστησα στην τοστιέρα μου παίζει καλύτερα από αυτό.
Υπέροχο παιχνίδι! Ο χαμός είναι φοβερός. Το μόνο πρόβλημα που έχω μέχρι στιγμής είναι όταν χρησιμοποιώ το bluetooth 8bitdo SF30 Pro Gamepad μου. Το αριστερό κουμπί με αφήνει να κινούμαι μπροστά και πίσω. Δεν κάνει πλάι με πλευρά. Επίσης το D-pad δεν λειτουργεί που θα ήταν καλύτερο. Επιλύστε για περισσότερα αστέρια. Στην υγειά σας. 🤘😈
Δεν μπορώ καν να παίξω το παιχνίδι, προσπαθώ να εγγραφώ και δεν στέλνει ποτέ κανένα email επαλήθευσης. Επιστροφή χρημάτων μέχρι να καθοριστεί.
Χειριστήρια απαίσια δεν γίνεται να παίξεις. Αν υποστήριζε κάποιο είδος game pad θα ήταν καλύτερα
Μεγάλος. Ένιωσα ξένη. Υποστήριξη ελεγκτή; Στείλε μου ηλεκτρονικο μήνυμα!
Φρικτός. Μην αγοράζετε. Τα χειριστήρια δεν λειτουργούν.
Δεν υπάρχει υποστήριξη ελεγκτή; Τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό; Αυτό θα έπρεπε να είχε τοποθετηθεί την 1η ημέρα. Ελάτε να βάλετε στην bethesda υποστήριξη ελεγκτή και αυτό θα πάρει 5 αστέρια.
Νέα ενημέρωση bricked loading games. Δεν είναι δυνατή η φόρτωση των παιχνιδιών.
Διορθώθηκαν όλα τα προβλήματα του ελεγκτή! Η ποσότητα του καλού δωρεάν περιεχομένου είναι επίσης μια ευπρόσδεκτη προσθήκη!
Χοντροκομμένος.
Τα απαίσια χειριστήρια το καθιστούν σχεδόν αδύνατον να παίξει. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ειπωθεί, το παιχνίδι φαίνεται υπέροχο όπως και το πρωτότυπο, αλλά τα χειριστήρια είναι πραγματικά, πολύ άσχημα.
Γιατί δεν υπάρχει υποστήριξη ελεγκτή;...
Το Doom είναι και ήταν πάντα ένα λαμπρό παιχνίδι. Ωστόσο, όπως όλα τα παιχνίδια fps για κινητά, τα χειριστήρια είναι εντελώς χάλια και είναι απαίσια στη χρήση. Αφελώς άφησα την αγάπη μου για την καταστροφή να θολώσει την κρίση μου όταν το αγόραζα.
Πρέπει ακόμα να συνδεθείτε στην Bethesda
Έλεγχοι! Το να χρειάζεται να σύρετε την οθόνη για να γυρίσετε δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό. Δεν μπορώ να σουτάρω και να κατευθύνω εύκολα.
μπορεί να κινηθεί αλλά αυτό δεν είναι καθόλου έλεγχος.
Δεν λειτουργεί πλέον μετά την ενημέρωση σε Android 10 στο Pixel 3 XL. Απεγκατέστησα, επανεγκατέστησα. Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Θα του έδινα σταθερό 4 αν λειτουργούσε ξανά. Ήταν διασκεδαστικό όταν δούλευε, ακόμα κι αν ο ρυθμός της μουσικής ήταν ελαφρώς επιβραδυμένος ή τακτοποιημένος, ακουγόταν ακόμα και έπαιζε τέλεια πριν από το Android 10. Κρεμιέται σε μια ολόμαυρη οθόνη τώρα.
Δεν μπορούσα να πιστέψω όταν συνέδεσα το gamepad μου και λειτούργησε αυτόματα, τι υπέροχη προσαρμογή, πολύ πολύ ευχάριστη 11/10
DOOM Aksiyon hno
Multiplayer; Υποστήριξη Android TV;
Το λατρεύετε, ειδικά όταν θέλετε να επιστρέψετε στο κλασικό και αν βαριέστε. Γενικά, πάντα μου άρεσε η σειρά doom, και θα έπρεπε.
Με την τελευταία ενημέρωση, το παιχνίδι κλείνει αναγκαστικά όταν προσπαθώ να φορτώσω μια γρήγορη αποθήκευση.
Εντελώς αδύνατη η αναπαραγωγή λόγω των άθλιων χειριστηρίων. Τακτοποιήστε το παρακαλώ.
Διασκεδαστικό να παίζεις, χρειάζεται λίγο για να συνηθίσεις το στυλ παιχνιδιού. Ωστόσο, το παιχνίδι πάγωσε κάθε φορά που προσπαθούσα να φορτώσω μια αποθήκευση.
アート · オブ · ウォー 頭脳系 hpv
DOOM Экшен zysu
Το καλύτερο παιχνίδι που προστέθηκε στο Google Store όλο το χρόνο. Όσο για τα κλασικά 1st Person Shooters πάει πάντως... DOOM Baby!!! Τι δεν αρέσει;
Υπέροχο παιχνίδι αλλά η έκδοση Android έχει απαίσια χειριστήρια. Διαχειρίσιμο σε χαμηλότερα επίπεδα δυσκολίας, αλλά μόλις φτάσεις ψηλότερα, τα χειριστήρια γίνονται ένα μεγάλο όφελος. Επιπλέον, η επιλογή «τρέξιμο» είναι πολύ δύσκολο να ενεργοποιηθεί και κάνει ορισμένα σημεία του παιχνιδιού ασυναγώνιστα λόγω των χειριστηρίων για «τρέξιμο». Επίσης, είναι δύσκολο να σουτάρεις και να γυρίσεις λόγω των κακών χειριστηρίων. Έγινε διαγραφή του παιχνιδιού, αλλά θα επανεγκατασταθεί εάν διορθώσουν το πρόβλημα ελέγχου.