Post by staterpanmiso on Feb 28, 2022 8:44:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knittens ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knittens IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати кристали ▞▞▞
▞▞▞ Knittens 2022 version ▞▞▞
Це НЕ гарна гра для гри, це не що інше, як обман! НЕ завантажуйте!!!!!
Дуже сподобалося. Я дійсно граюся зі своїм котом. Чорний і чарівний.
Досить кульгавий
ЛЮБЛЮ ЛЮБЛЮ цю програму! Усі геймери, які люблять котів, повинні мати цю програму. Жодна реклама - це чудово. Дякую, Netflix!
Knittens פאזל gcb
Ця гра досить весела. Є коти, тож... 10/5 зірок.
Трохи занадто легко зачепитися. Милі коти - що не подобається?
Дуже хороша гра в третій матч. Оскільки гра безкоштовна, якщо у вас є Netflix, вона дає їй можливість мати механіку без мікросанкції, що робить її веселою. Єдині мої скарги на те, що я хотів би нових кольорів пряжі (коричневий, бежевий і сірий, будь ласка) і, можливо, деякі альтернативні режими гри (наприклад: атака на рахунок, очищення дошки замість ряду ходів, режим дзен, режим нескінченності але жодних перестановок, які призведуть до закінчення гри).
Рівень 120. До 120 рівня все було відносно добре. Немає способу пройти цей рівень без бонусів і неможливо заробити дорогоцінні камені за згадані бонуси. Чому??!
Не працює з S Pen. Щоб зберегти прогрес, його потрібно прив’язати до активного облікового запису Netflix. Неможливо зв’язатися з дочірнім профілем Netflix.
Анімація неперевершена😍
Я грав вічно. Випадково деінсталятор. Я хочу увійти під своїм Google Play. Я не хочу втрачати, де я був. Я дійсно заплатив гроші за цю гру.
Моя улюблена гра. Однак для участі в новому тижні моди потрібне оновлення, і я вважаю, що оновлення не доступне. Будь-які пропозиції?
Дуже схоже на цукерки, але якби фрукти були котячим кормом та іграшками.
Граю більше 2 років. Раптом перестав працювати. Тепер потрібно перевстановити! І все одно не працює! Я теж витратив гроші! Так розчарований!
Я дуже ненавиджу ці ігри, в яких сумний емоційний кіт плаче, коли ви провалили рівень. Покарати вас за невдачу кіт тепер буде кричати від болю.. І нагорода за проходження простого рівня. Бустери отримати непросто. Поганий дизайн.
GREED GREED ЗНОВУ ПЕРЕМОГЛА😬 Ми грали в цю гру з самого початку до того, як вона була випущена, я був до 300 рівня, і те, що я володів усіма милими маленькими кошенятами, це було з цією грою, насправді це була моя улюблена гра. ось і мої онуки моя онука дуже любить цю річ, а потім я пішов, щоб взятися за неї, і вона пішла, чому, чорт попереду, ти зробив це, вона майже мала 5-зірковий рейтинг, а тепер це 3 зірки багато нещасних людей.
Knittens Bulmaca qmy
Після того, як Netflix придбав цю гру, мій планшет був змушений перевстановити, що призвело до втрати всього мого прогресу (рівень 1240), усіх моїх котів, одягу, монет, дорогоцінних каменів тощо. Звернувся до служби підтримки Netflix і мені сказали, що вони не можуть допомогти мені отримати видалені дані. Я грав кілька років, і Netflix зіпсував мою улюблену гру. Не дякую, Netflix. Якби я міг поставити вам 0 зірок за вашу жахливу відсутність допомоги, я б зробив.
Bubble Shoot Hygge ivy
Ви, жадібні виродки! Я дуже нещасний. Я граю вже 3 роки, і ти змусив мене втратити все. Ви не можете забрати речі, над якими люди важко працювали і за які заплатили. Ідіть вперед і слухайте, що всі говорять! Виправити це! З повагою, дуже незадоволений клієнт!
Так багато солоних відгуків.
Не крутий Netflix. Це була ВЕСЕЛА, безкоштовна, *реклама необов'язкова* гра. Зробити його ЕКСКЛЮЗИВНИМ для передплатників Netflix – це підло й жадібно. Навіщо відбирати у всіх щось таке веселе і миле? Мені подобається все в цій грі, і тепер я та деякі інші не можу грати в цю версію. Пропозиція (якщо хтось це прочитає): якщо ви хочете зробити щось ексклюзивне для Netflix, нехай це буде одяг, аксесуари, пряжа тощо. Дайте нам можливість увійти за допомогою облікового запису або грати без нього. Не змушуйте нас.
Мені більше не подобається гра. Я більше не можу грати в неї. У мене є netflix, але я не можу грати, чи може саме хтось допомогти мені з заміною netflix, щоб я міг грати в гру
Мені подобається, що я граю в цю гру з першого випуску. Мені не подобається, що Netflix є новим власником цієї гри. Я не хочу починати все спочатку. Я на рівні 644 і я ввійшов у систему протягом 667 днів, щоб отримувати щоденні призи, але можу" Не оновлюйте, інакше я втрачу весь прогрес
Ідеальна гарна гра подобається
Я люблю трикотажні вироби. Котики чарівні. Неправильно, що ті з нас, у кого немає Netflix, більше не можуть грати. Uts просто жадібність. Будь ласка, дозвольте всім грати, а не тільки передплатникам Netflix.
Спочатку я думав, що це проста звичайна гра. Хлопче, я помилявся. Відгалуження про глибокі знання та романтику відкривають таємничу та дивовижну історію кохання та зради. Я пішов із Піклз і використав зелений шарф / светр з водолазкою, але все ще шліфую очки моди, щоб зрештою змогти зробити рейд.
Весело весело
Не можу перейти рівень 120, занадто мало ходів.
Весела гра без реклами та мікротранзакцій. Мене не дуже хвилює мода чи котяча частина гри, рівні дуже добре виконані та складні
Я не хочу починати спочатку. Я думаю, що я повинен мати можливість продовжити, де я зупинився. Я думаю, що це має бути підключено до Facebook.
Нудно.
Це найхолодніша гра в стилі для любителів, і мені буквально подобається, наскільки вона мила. Ви заробили 5/5
Тепер, коли Netflix отримав гру, яку мені потрібно починати спочатку? Ти серйозно? Я повинен був прийти і просто оновити, і все, що я можу зробити, це встановити версію Netflix! Це нудно! Ви отримуєте 1 зірку!
Я оновив цю гру, і вона стала грою Netflix і стерла весь мій прогрес. Немає запиту на перенесення мого прогресу зі старої програми, яка тепер обмежена. Неймовірно поганий спосіб впоратися з переходом на нового видавця.
Досить весело і складно... до 120 рівня, де неможливо прогресувати. Дуже шкода, що це дуже весела гра.
Ця гра занадто хороша. Єдина моя проблема в тому, що це дуже звикає.
Чудова гра. Механіка нам знайома, не потрібно купувати ігри. Щедрі винагороди.
Гарна гра в рядок 3, але її коріння з оплатою за перемогу, безумовно, починають з’являтися після кількох рівнів. Навіть якщо більше немає мікротранзакцій, рівні швидко стають дуже складними, що робить підвищення/посилання обов’язковими для прогресу
Гарна маленька гра в ряди 3 з кішками і в'язанням. Повсюди гарні роботи.
Більше рівнів, будь ласка
Немає жодної рими чи причини для цієї гри.Це виглядає як логічна або стратегічна гра, але половину часу програма грає в гру за вас. Зараз я перебуваю на досить високому рівні – досі всі ігри були досить легкими, – але різання гри просто не просувається вперед. Виграти неможливо. Я збирався видалити програму, тому що не було проблем, але я продовжив, тому що це трохи розслабляло. Тепер просто дратує, значить, йде! Якщо я просто хочу подивитися на милих кошенят, я можу подивитися відео про котів на YT!
Це прекрасна гра! Але я дуже хочу побачити, як виглядатимуть мої кошенята з одягом, який я збираюся купити, перш ніж придбати його!
Knittens Rompicapi igq