Post by staterpanmiso on Feb 28, 2022 8:50:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moonlight Sculptor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moonlight Sculptor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mai multe toate ▞▞▞
▞▞▞ Moonlight Sculptor 2022 version ▞▞▞
Distractive și relaxante, fiecare problemă este de la propriul telefon, este bine în mine și aproape perfect atât de multe lucruri pe care le putem face.. dar problema este, lipsa lucrurilor sociale: 1. ca nicio conversație cu bule plutitoare. 2. nu pot vedea informațiile despre alți jucători pentru a motiva chiar și colegii de breaslă nu pot decât dacă nu urmăresc înapoi.. 3. adaugă un prieten cu urmărește și urmărește ei nu vor ști că le adăugăm.. 4. și nu pot urmări persoanei în petrecere, ne împărțim peste tot harta este a noastră.. totul face jocul distractiv să jucăm împreună, nu? socialul este cel mai important..
Moonlight Sculptor Fabularne unjz
Jocul este grozav, dar un lucru care mă enervează cel mai mult este caracterul de exploatare automată, de exemplu, strângeți carne de picior de la bazilisc, căutarea automată AI a trecut pe lângă fiecare bazilisc și a atacat un războinic om șopârlă, nu o dată, nici de două ori. dar de multe ori, AI a continuat să atace alți inamici care nu fac parte din misiunea, ceea ce este cu adevărat enervant. Acesta este un joc grozav, dar dacă aveți această problemă enervantă, îl va împiedica să fie un joc dacă nu perfect.
Jocul a continuat să se prăbușească, am încercat toate modalitățile posibile de a optimiza experiența de joc, dar încă a întâmpinat probleme și a continuat să se blocheze. Sunt un fan pasionat al Legendary Moonlight Sculptor, Light Novel și Manwha. Din punct de vedere al experienței, este foarte grozav să vezi acele personaje în joc și cum pun accentul pe măcinarea pentru a obține elemente și niveluri bune. Dar mulți oameni aplicația lor de joc se blochează sau se blochează. Vă rugăm să remediați problema. Sistemul de operare este actualizat, cu Huawei Y9 Prime 2019
Minunat joc de rol și-ar dori să existe mai multe opțiuni de personalizare, dar un joc grozav: Actualizează încă un joc grozav, totuși continui să experimentez blocări ale jocului și o eroare în care ecranul se va tremura înainte și înapoi, ceea ce devine frustrant când durează 40 de minute pentru a călători din cartierul rezidențial Serraborg la avioane vulpe. Nu este suficient să mă facă să mă opresc din joc, dar devine enervant.
Cam întârziat, dar nimic de necontrolat... Se consumă bateria... dar joc conectat, așa că nu e mare lucru. Un joc bun peste toate.. Îmi place foarte mult
Super grindy. Este lent să se încarce între hărți și foarte rar se reconnectează dacă este deschis mai mult de ~20 de secunde. Articolele de nivel superior sunt *extrem de* scumpe. Nu există tranzacții de la persoană la persoană. Aurul este lent să ajungă dacă ești ftp, dar balenele pot cumpăra aur. Piața ia 30% din toate profiturile din vânzare. TREIZE DE F@!$ING LA SUTA!! Piața are, de asemenea, prețuri semi-fixe la articole și nu totul poate fi cumpărat/vândut, cum ar fi minereurile de înaltă calitate (deci, dacă ești un culegător, noroc).
Întoarce-te doar la joc, încă nimic special la clasa de sculptor, te simți foarte slab și lipsit în comparație cu cealaltă clasă, ar trebui doar să schimbi numele jocului în moonlight bowman sau altceva
Acest joc este uimitor, îmi place cum există atât de multe caracteristici unice și uimitoare, iar comenzile sunt simple și confortabile atunci când joci și sper că adaugă o funcție în care poți alege ce monștri să ataci doar în lupta automată. Deoarece sunt încă multe lucruri de remediat și de îmbunătățit, deoarece tocmai a fost lansat, nu pot să-l evaluez încă cu 5 stele.
Joc asta pe chromebook-ul meu, care, deși are un ecran mare pentru o redare vizuală plăcută, are specificații foarte scăzute, aș dori să văd mai multe opțiuni video și altele pentru a ajuta jocul să funcționeze mai bine
Vizual nu este un joc anime 3d chibi... Grafica ar fi putut fi mai intensă... Interfața și UI erau puțin mici și ar fi putut adăuga niște efecte interesante asupra interfeței și interfeței la verificarea setărilor... abilități nu erau pe auto... ei bine, e grozav dacă nu vrei să adaugi... dar ce folos dacă poți ataca automat normal, dar nu poți abilități și butoanele erau mici... încărcările erau puțin mai mari și sigur că o altă copie a altora jocuri... dar din punct de vedere al poveștii, îmi place... dar haideți să intrăm mai departe
Îmi place acest joc și vreau să continui să joc, dar pur și simplu nu este posibil să joc acest joc fără să-mi topesc bateria. Am grafica setată la scăzut, FPS-ul la 15 și efectele speciale dezactivate, dar bateria telefonului meu este încă prea fierbinte pentru a continua să joc. A trebuit să-mi bag telefonul în frigider pentru a măcina la un nivel și încă mi s-a descărcat bateria pentru că era supraîncălzită. Mă voi întoarce poate peste 3 ani, deoarece dezvoltatorilor nu le pasă dacă jocul lor provoacă daune dispozitivelor jucătorilor.
Moonlight Sculptor Rol Oyunu fdqq
Iubește jocul. Citește manga, câteva capitole. Dar jocul este puțin întârziat. De asemenea, după ce am jucat câteva minute, ecranul meu devine negru. Încă pot juca jocul și totul merge bine. Doar că nu pot vedea unde sunt și ar trebui să merg din cauza asta, am folosit harta și misiunile pentru a merge în locuri.
Se blochează mult fără motiv, comutarea orientării trebuie îmbunătățită pentru că ecranul este strivit? Când comutați între aplicații. Nu este prietenos cu ecranul dublu. Nu pot schimba vizualizarea camerei, sunt bine cu vizualizarea la persoana a treia, dar putem mări puțin? Serverele din Asia sunt supraaglomerate. Voi rămâne să văd dacă jocul se îmbunătățește.
În general, a fost cel mai bun mmorpg pe care l-am jucat vreodată, grafică bună, ușor de controlat, dar există unele probleme, cum ar fi serverul, care cauzează întârziere din cauza prea mulți jucători, materialele de drop sunt greu de obținut, deși nivelul este ridicat și durează mult timp. pentru a finaliza căutarea, dificil de a forma parte are chiar și auto-party. Trebuie să remediați acest lucru, deoarece este greu de jucat, mai ales când vine vorba de lag
După ultima actualizare, nu îl pot deschide stocul pe logo
jocul arata grozav pana acum! am reușit să-mi creez personajul, dar sunt încă blocat să descarc patch-ul jocului (ar putea fi din cauza furnizorului meu de internet), dar, ca cineva care joacă poveștile gardienilor, sper cu adevărat că jocul este bun!
Jocul a fost foarte bun și vesel, dar s-a schimbat când am ajuns la jocul târziu. Apreciez munca grea Dev, dar jocul este absolut plătit pentru a câștiga.Și abia te poți apropia de oamenii care au cheltuit bani.
Gameplay-ul este bun, designul personajelor este drăguț. Dar acest joc îl notez 4* pentru că povestea nu este chiar interesantă; butonul de abilitate este cam mic, este foarte greu să țintiți un inamic și să faceți clic pe butonul de abilitate.
Voi da doar o idee generală a experienței de joc. Puncte bune Jocul este incredibil de distractiv și captivant, cu o mulțime de lucruri diferite de făcut aici și acolo. Puncte rele. Se simte puțin optimizat acum, iar misiunile principale par foarte repetitive. Misiunile repetitive pot fi trecute cu vederea pentru că sunt multe alte lucruri distractive de făcut și dacă optimizarea se îmbunătățește în viitor, îi voi acorda un 5*.
Moonlight Sculptor የሚና ጨዋታዎች nojg
Deocamdată nu pot să joc MS. Faceți la o optimizare slabă, rata de cadre, erori și erori. Am alte jocuri mobile instalate cu grafică de ultimă generație. Și nu am avut niciodată niciuna dintre problemele pe care le-am întâlnit cu SM. Nu voi spune că este un joc prost și a fost lansat recent. Voi spune că dezvoltatorii ar trebui să se asigure că noul lor proiect este lansat. Ar trebui să fie funcțional pentru a juca cu cât mai multe erori minore și probleme cu rata de cadre. Acestea fiind spuse, pun pariu că magazinul de articole funcționează ca untul.
Bricks Breaker Fun Казуални hell
Sincer, șocant de bine până acum. Sunt doar un nivel scăzut (în anii 40), dar până în acest punct suficient de est pentru a urma. Tutorialele sunt directe. Aplicația funcționează bine și este distractivă.
Mă îndoiesc că acest lucru are nevoie de o explicație. Acesta este un joc RPG MMO uimitor de care mă bucur foarte mult. Nu am nimic altceva de spus în afară de a vă spune acest lucru: dacă nu aveți acest joc, pierdeți. Pace afară.
Nici măcar nu funcționează. Continui să rămân blocat la procesul de instalare, ecranul se blochează la aproximativ 5%, apoi nu se încarcă.
Moonlight Sculptor Lomu spēles xcg
Dau 1 stea în loc de 5 stele pentru că întotdeauna w8 30 de minute pentru a deschide jocul
Tocmai m-am întors din nou în acest joc. Asta e chiar bună. Vă rugăm să adăugați mai multe costume evenimente, jucătorii adaugă niște aripi, precum și mai multe arme transmorg pentru a-l face mai cool.
Jocuri minunate cu multe aspecte despre carte. Mi-aș dori ca unele părți ale jocului să fie aranjate mai bine, dar sunt pregătit pentru victorie.
Cu ceva timp în urmă am citit o traducere a romanului pe care se bazează acest joc și mi-a plăcut. Acesta este motivul pentru care m-am hotarat sa incerc acest joc si este foarte fidel romanului Distractiv, dar foarte orientat spre grind
Am vrut să-mi actualizez recenzia de ceva vreme. Încă îl notez cu 4. Îmi place jocul, are problemele sale, dar în general comunitatea a fost grozavă. Cea mai mare plângere a mea acum sunt recomandările de nivel. Se pare că toate sunt prea scăzute, ceea ce duce la moartea de ceva ce ar trebui să fie la nivelul tău. Deblochezi o nouă Temniță și te grăbești doar ca să mori în mod repetat
Ar trebui să remediați acest joc cât mai curând posibil, nici măcar nu am putut să joc acest joc, am rămas blocat la inițializare. Vreau să joc acest joc fără să folosesc VPN pentru că nu există nicio problemă la conexiunea mea wifi. Sper să remediați imediat acest lucru, chiar vreau să joc acest joc.
acest joc este super grozav, aș acorda 5 stele dacă poate rula fără probleme pe telefonul la mijlocul timpurii. Grafica este drăguță, dar da, este cam prea întârziată pentru mine, în timp ce alte jocuri cu grafică grozavă din lumea deschisă pot rula fără probleme chiar dacă folosesc cea mai slabă grafică. Păcat că sunt atât de interesat de joc, dar nu mă simt atât de confortabil cu întârzierile, mai ales când intru în oraș, așa că a trebuit să dezinstalez asta.
Bruh, nici măcar nu pot juca jocul pentru că continuă să înghețe.
Ecran negru blocat, nejucat vă rugăm să remediați